Saturday, June 9, 2012

Feature Match ronde 4: Hasan Yunis (Dino Rabbit) vs Rene Heijnen(Chaos Dragon)Rene rolt een 1 en Hasan een 5. Hasan begint.

Game 1:

Hasan set 1 monster facedown en end.

Rene begint met het spelen van Mind Control op het monster van Hasan, summoned Tour Guide from the Underworld en special summoned Sangan.  Rene exceed summoned Number 20: Giga Briljant met de Sangan van Hasan en zijn eigen TGU. Rene valt hierna aan met Giga Brilliant en zijn eigen Sangan nadat hij het effect van Giga Brilliant heeft gebruikt en zijn TGU heeft gedetached.

Hasan past.

Rene summoned Card Trooper en gebruikt zijn effect om Future Fusion, Gorz en MST te millen. Alle 3 de monsters vallen aan.

Hasan summoned TGU, Rene gebruikt Veiler om het effect te negaten, TGU valt Card Trooper aan en Rene raapt een kaart. In MP2 speelt Hasan Dark Hole. Sangan’s effect haalt Effect Veiler van het deck van Rene. Hasan set 3 s/t en end.

Rene speelt Heavy Storm, Hasan scoopt.

Rene wint Game 1!

Game 2:

Hasan begint met het setten van 1 facedown monster en 1 s/t.

Rene summoned Eclipse Wyvern en valt aan: Book of Moon zet Wyvern facedown.

Hasan summoned Jurrac Guaiba en flip summoned Kabazauls. Voor het binnengaan van de battle phase discard Rene Effect veiler om Jurrac Guaiba te negaten en hij discard ook nog Maxx C. Jurrac Guaiba valt Wyvern aan, deze banished Red-Eyes Darkness Metal Dragon. Hasan exceed summoned naar Evolzar Laggia in main phase 2 en set 1 s/t.

In de standby phase van Rene flipt Hasan Macro Cosmos en Rene past zijn beurt.

Hasan summoned Spirit Reaper, valt aan en laat Rene Darkflare Dragon discarden. Laggia valt niet aan.

TGU wordt normal summoned door Rene, negated door Laggia en hij set 2 s/t’s.

Spirit reaper valt aan, nog een Darkflare Dragon wordt gediscard door Spirit Reapers effect en Evolzar Laggia valt aan. In main phase 2 summoned Hasan Rescue Rabbit en special summoned 2 Sabersaurus met het effect van Rabbit en exceed summoned Laggia.

Rene scooped

Hasan wint game 2!


Game 3:

Rene begint met Allure of Darkness en  removed Chaos Sorcerer van play. Solar Recharge komt hierna met Ryko, Lightsworn Hunter en Rene milt Veiler en TGU. Rene normal summoned TGU en gebruikt het effect om Sangan te special summonen in defence positie. Leviathan Dragon komt hierna door Sangan en TGU te overlayen en Rene detached 1 material om Leviathan naar 2500 Atk te krijgen.

Hasan normal summoned Jurrac Guaiba, doet Book of Moon op Leviathan Dragon en valt aan. Het effect van Jurrac Guaiba laat Hasan een tweede Guaiba special summonen om Evolzar Laggia te special summonen. Hasan end.

Rene special summoned Dark Armed Dragon en deze wordt genegate door Laggia. Rene removed Sangan en Effect Veiler om Light Pulsar Dragon te special summonen en Laggia aan te vallen.

Hasan normal summoned Kycoo the Ghost Destroyer, speelt Soul Taker en valt direct aan….. in een Gorz the Emissary of Darkness! En Rene special summoned een token in defence positie.

Rene laat zijn token in defence positie en valt Kycoo aan met Gorz.

Hasan summoned Sabersaurus en valt de Gorz token aan. Hij set nog 1 s/t en end.

Rene speelt Monster Reborn op Laggia, removed deze om Red-Eyes Darkness Metal Dragon(REDMD) te special summonen. Hij gebruikt het effect van REDMD om Eclipse Wyvern te special summonen en normal summoned ook nog een Eclipse Wyvern. REDMD valt Sabersaurus aan en de 2 Eclipse Wyverns en Gorz vallen direct aan. In MP2 exceed summoned Rene Steelswarm Roach met de 2 Eclipse Wyverns.

Hasan summoned Sangan en valt Roach aan terwijl hij Forbidden Lance doet om maar 100 damage te krijgen. Hasan neemt Spirit Reaper naar zijn hand en speelt Pot of Avarice! Hasan scoopt na het zien van zijn 2 nieuwe kaarten!

Rene Heijnen wint game 3 en de match en gaat nu 4-0!