Sunday, June 10, 2012

Feature Match Top 4: Thomas Grotenhuis (Fusion Heroes) Vs. Karsten van Eechoud (Dark World)

Top 4 alweer met Heroes tegen Dark World. Thomas tegen Karsten. Een dieroll zorgt er voor dat Karsten begint. 6 tegen 6 en 5 tegen 2 daarna.

Foolish Burial voor Grapha zorgt door middel van Broww dat hij op het veld komt. Set een s/t in field spel en 2 s/t daarna Dragged Down to the Grave. De Broww moet Thomas kiezen en E-call gaat weg van Thomas. Effecten van meerdere darkworld beesten gaan af nadat de Gate open geflipt wordt. De 2e Grapha zit al weer in hand. Zo veel actie en dat alleen in de eerste beurt.

2 set m/t voor Thomas en een set monster moeten genoeg verdediging geven. Echter de gate wordt geactiveerd. Grapha destroyed de facedown Neos Alius. Solemn warning stopt de volgende Broww echter Monster Reborn haalt hem terug. Grapha nummer 2 komt op het veld en beide kunnen aanvallen voor game.

Thomas begint de 2e game. Set, Set, Set en een Elemental Hero ocean als start. Een archfiend komt op het veld echter Macro Cosmos wordt opengeflipped een Mystical Space Typhoon word gechained op de Macro Cosmos. Archfiend Discard een Snoww en we hebben weer een Grapha. Gates wordt gespeeld. Mask Change zorgt voor een Masked HERO-Acid die Gates destroyed. E-call haalt een Stratos die haalt een Neos Allius. De Masked HERO-Acid valt aan voor de eerste damage en Snow word returned. Stratos valt aan set s/t. Beige komt neer en Dragged Down voor een volle Darkworld hand. Grapha weg en E-call. Grapha op veld destroyed Masked HERO-acid. Prohibition op Snoww. Set s/t Elemental Hero Voltius bubble man en daar komt Utopia. Dark World Dealings. Mag Snoww nu gediscarded worden. De judges gaan het opzoeken. Ja hij mag weg alleen geen effect. Dark Hole en veld is weer leeg. Beige into Grapha. En weer een stel damage. RotA voor Bubbleman. Set een m/t. Grapha valt weer aan. Storm op zijn eigen spell en traps. Yugi Moto probeert te drawen met Elemental Hero Bubbleman. Prohibition op Grapha echter de Beige komt weer neer en beide kunnen aanvallen voor game.

2-0 voor Karsten