Sunday, June 10, 2012

Feature Match Top 8: Remco Hammer (Chaos Dragon) vs Thomas Grotenhuis (Hero Fusion)


Remco Hammer gooit een 6 en Thomas Grotenhuis een 5.

Game 1

Remco begint met het summonen van Tour Guide from the Underworld (TGU) en special summoned hiermee Sangan in defence positie. Daarna activeert Remco Charge of the Light Brigade en milt hiermee onder andere Gorz, the Emissary of Darkness, waarna hij Lyla, Lightsworn Sorceress naar zijn hand haalt en dat was zijn beurt.

Thomas activeert E – Emergency Call, haalt hiermee Elemental Hero Stratos, summoned deze en pakt met Stratos’ effect Elemental Hero Neos Alius naar zijn hand. Hierna speelt Thomas Fusion Gate en gebruikt deze om Elemental Hero the Shining the special summonen en 2 Neos Alius uit zijn hand te banishen. Shining valt TGU aan en Remco pakt de schade en special summoned hierna Tragoedia! Stratos valt Sangan aan en Remco pakt Card Trooper naar zijn hand met Sangan’s effect. Thomas set 1 s/t en end.

Remco activeert Heavy Storm meteen om de set Super Polymerization van Thomas te vernietigen, samen met de Fusion Gate. Hierna gebruikt hij het effect van Tragoedia om The Shining over te nemen door BLS te discarden! Card Trooper gebruikt zijn effect en Remco valt met Tragoedia, The Shining en Card Trooper aan met nog 3 kaarten in zijn hand.

Thomas raapt voor zijn beurt en komt ook tot 3 kaarten in zijn hand. Hij special summoned Elemental Hero Bubbleman na het setten van 2 s/t’s in defence positie en end.

Remco speelt Solar Recharge door Ryko, Lightsworn Hunter te discarden en millt een Eclipse Wyvern, waarmee hij Red-Eyes Darkness Metal Dragon(REDMD) banished. Trooper millt weer 3 kaarten en Remco valt met zijn 3 monsters aan en Thomas speelt Mirror Force! Remco special summoned Chaos Sorcerer en haalt hiermee tevens REDMD naar zijn hand, omdat hij Eclipse Wyven heeft gebanished en probeert met Sorcerer Bubbleman te banishen, maar Thomas speelt Mask Change op Bubbleman en special summoned Masked Hero Acid! Remco end.

Thomas summoned Elemental Hero Neos Alius en valt aan met Alius en Acid.

Remco summoned een Eclipse Wyvern, banished deze voor REDMD en gebruikt het effect van REDMD om Darkflare Dragon te special summonen van zijn graf. Hierna worden 2 Light Pulsar Dragons opgeroepen die Thomas’ monsters en levenspunten naar 0 brengen!

Remco wint game 1!

Thomas set 3 s/t’s en summoned Elemental Hero Bubbleman en end.

Remco speelt Solar Recharge met een Lyla, Lightsworn Sorceress en summoned hierna Card Trooper en set 2 s/t’s en end. In de end phase mask change voor Acid.

Thomas valt Trooper aan met Masked Hero Acid en end na het setten van 1 s/t.

Remco set een monster en end.

Thomas valt de Ryko aan van Remco met Acid en Remco gebruikt het effect van Ryko, Lightsworn Hunter om Acid te vernietigen.

Remco summoned TGU en Thomas gebruikt het effect van TGU om nog een TGU te special summonen en hierna valt hij aan voor 2000 damage. In mp2 zenmaines.

Thomas set een s\t en end.

Remco speelt Allure of Darkness en banished Tragoedia voor het effect. Hierna gebruikt hij het effect van Light Pulsar Dragon in zijn graveyard om deze te special summonen(uit zijn hand discard hij Wyvern en REDMD). Hij valt aan met Pulsar en Zenmaines.

Thomas summoned Ocean speelt Macro Cosmos en hierna Super Polymerization om de Zenmaines van Remco en de Ocean te fusen naar Elemental Hero Nova Master en hierna speelt Thomas Miracle Fusion en special summoned Elemental Hero Zero! Thomas valt Pulsar aan met Nova Master, raapt een kaart voor het effect en valt direct aan met Zero. Thomas end.

Remco activeert nu 2 Soul Takers om van de monsters af te komen! Hierna set hij een monster en end.

Thomas speelt Dark Hole en de facedown Ryko, Lightsworn Hunter wordt banished! Hij summoned Alius, valt aan…. direct in de handen van de Gorz van Remco!

Remco valt aan met Gorz om the Alius van Thomas te vernietigen in battle en valt met de token Thomas direct aan. Remco set 1 s/t en end. In de end phase MST op s/t van Remco. Thomas summoned Alius, activeert Torrential Tribute om van Remco’s veld af te komen! Hierna speelt Thomas E – Emergency Call om Elemental Hero Bubbleman te special summonen en de laatste 700 levenspunten van Remco uit te roeien!

Thomas wint game 2!

Remco begint met een s/t.

Thomas speelt MST op de s/t (Malevolent Catastrophe), normal summoned Alius en valt direct aan, waarna Remco Tragoedia special summoned! Thomas set 1 s/t en end.

Remco vernietigt hierna Alius met Tragoedia en end.

Thomas speelt E – Emergency Call voor Ocean, speelt Mind Control! Op Tragoedia, normal summoned Ocean en valt direct aan met Ocean. Nog steeds in de battle phase activeert Thomas een Mask Change op Elemental Hero Ocean voor Masked Hero Acid en valt opnieuw direct aan om vervolgens nog een Mask Change te activeren om game 3 te winnen!!! (na de match reageert Remco: Wat een KANKER SACK!!)

Thomas wint game 3 en gaat door naar de top 4!