Saturday, June 9, 2012

Feature Match ronde 3:Yannick Wicherts(Necro T.G. stun) vs Ian Zhang (Hieratic Dragon)Beide gaan 2-0 en zitten dus op koers om het goed te doen op dit NK.
Yannick gooit een 2 in tegenstelling tot de 1 van Ian.

Game 1:

Yannick speelt Pot of Duality en pakt hiermee nog een Duality naar zijn hand. Hij set 1 s/t en normal summoned Beast King Barbaros en end.

Ian past.

Yannick speelt zijn 2e Pot of Duality en pakt T.G. Warwolf naar zijn hand. Nog een Beast King Barbaros wordt genormal summoned en de 1e Beast King Barbaros valt aan terwijl Yannick zijn Skill Drain openflipt en 6000 damage doet met zijn 2 Barbaros.

De volgende beurt speelt Ian Hieratic Seal of Convocation en pakt hiermee Hieratic Dragon of Tefnuit en special summoned deze. Ian activeert Wingbeat of Giant Dragon, destroyed Skill Drain en pakt Tefnuit naar zijn hand en special summoned deze weer opnieuw. Tefnuit wordt getribute voor Hieratic Dragon of Eset, met het effect van Tefnuit wordt Luster Dragon #2 gespecial summoned. Hieratic Dragon King of Atum wordt exceed gesummoned en met het effect van Atum wordt Red-Eyes Darkness Metal Dragon van Ian’s deck gespecial summoned, welke Tefnuit terugbrengt van het graf. Ian set zijn Heavy Storm om zijn Wingbeat of Giant Dragon te kunnen spelen en REDMD naar zijn hand te kunnen halen. Atum wordt removed om REDMD opnieuw te special summonen en om Luster Dragon #2 te kunnen terughalen met REDMD’s effect. Ian exceed summoned een Atum, special summoned een Light Pulsar Dragon met zijn effect. Atum wordt removed om  een tweede REDMD op te roepen en deze keer Tefnuit te special summonen van het graf. Light Pulsar Dragon en Tefnuit worden overlayed voor een derde Hieratic Dragon King of Atum, welke een 3e REDMD special summoned om Light Pulsar Dragon terug op het veld te roepen in defence.  Met een veld van 3 Red-Eyes Darkness Metal Dragons, 1 Light Pulsar Dragon en 1 Hieratic Dragon King of Atum end Ian, want hij komt niet over de 3000 ATK van beide Beast King Barbaros heen! (Inzektor Exa-Beetle had een ommekeer kunnen zijn in de game, maar Ian zag op dit niet in op dit moment)

Yannick discard Gravekeeper’s Commandant om Necrovalley naar hand te halen en te activeren. Beast King Barbaros valt Light Pulsar Dragon aan en de andere valt Atum aan. Yannick set 1 facedown monster en end.

Ian valt met een REDMD aan op het facedown monster van Yannick: een T.G. Warwolf en in de end phase pakt Yannick T.G. Rush Rhino.

Yannick valt met de 2 Barbaros 2 REDMD’s aan.

Ian scooped.

Yannick pakt game 1!


Game 2:

Ian begint met Pot of Duality en pakt Hieratic Seal of Convocation naar zijn hand en beëindigt zijn beurt.

Yannick discard GK commandant om Necrovalley naar zijn hand te pakken en te activeren. Verder set hij 1 s\t en 1 monster facedown en end.

Ian summoned Hieratic Dragon of Tefnuit, Yannick antwoord met Solemn Judgment. Ian speelt Mystical Space Typhoon of Necrovalley, activeert Hieratic Seal voor Tefnuit en special summoned deze. Luster Dragon #2 komt hierna op het veld door tribute summon door Tefnuit te tributen. Luster Dragon #2 wordt gespecial summoned uit het deck door het effect van Tefnuit. Hieratic Dragon King of Atum  volgt door beide Luster Dragons te overlayen. Atum’s effect special summoned REDMD, die met zijn effect Luster Dragon #2 terughaalt van het graf. Atum wordt overlayed door Gaia Dragon, the Thunder Charger, Thunder Charger valt Yannick’s defence monster aan: een T.G. Striker. Met de piercing damage van Thunder Charger en de directe aanval van Luster Dragon #2 is de 2e game voor Ian!

Game 3:

Yannick discard GK commandant voor Necrovalley, activeert deze, summoned T.G. Rush Rhino en set 3 s/t.

Ian speelt Hieratic Seal of Convocation om Tefnuit naar zijn hand te halen en te special summonen. Dat was goed voor Yannick. Tefnuit word getribute voor Wattaildragon en Tefnuit’s effect special summoned een Luster Dragon #2. Exceed naar Hieratic Dragon King of Atum waar Yannick Bottomless Trap Hole op doet.

Yannick valt aan met T.G. Rush Rhino, set 1 s/t en end.

Ian normal summoned Hieratic Dragon of Eset, speelt MST op Necrovalley, Tribute Eset om Hieratic Dragon of Su te special summonen. Het effect van Eset special summoned Luster Dragon #2 in defence position die removed wordt om REDMD te special summoned waarop Yannick Solemn Judgment activeert. Monster Reborn op REDMD volgt voor Ian en deze special summoned Wattaildragon terug van het graf. Ian gaat zijn battle phase binnen, valt T.G. Rush Rhino aan en Yannick laat zijn laatste facedown kaart zien: Mirror Force! Ian end met een leeg veld!
                                                                                                                                                            
Yannick valt aan met T.G. Rush Rhino en set 1 s/t.

Ian set 1 s/t.

Yannick valt aan en set 1 s/t.

Ian past.

Yannick valt aan voor game! En gaat nu 3-0 op dit NK!