Sunday, June 10, 2012

Feature Match Top 4: Yvar Stok (Dino Rabbit) vs Floris van Asch (Inzektor)


Yvar Stok vs Floris van Asch
Yvar gooit een 5 tegen de 1 van Floris en Yvar begint.

Game 1

Yvar set een monster facedown en end.

Floris set 4 s/t’s en end.

Yvar flip summoned Sangan, Floris speelt Solemn Warning. Yvar set een monster en 2 s/t’s en end.

Floris summoned Tour Guide from the Underworld en special summoned een Sangan in defence ernaast en end.

Yvar flip summoned Kabazauls, normal summoned Sabersaurus en overlayt deze voor Evolzar Laggia, die Floris negate door Solemn Judgment! Yvar end.

Floris valt direct aan met TGU en Sangan voor 2000 damage, set hierna 1 s/t en end.

Yvar summoned Sabersaurus en valt TGU aan, waarop Floris met Book of Moon reageert en Yvar end.

Sangan valt de Sabersaurus aan en TGU valt direct aan.

Kabazauls komt hierna voor Yvar en valt de TGU van Floris aan.

Floris speelt Mystical Space Typhoon op de bluf set Mind Control van Yvar, waarna hij Inzektor Centipede normal summoned en Inzektor Sword – Zektcaliber equipped door deze te faceup te flippen. Kabazauls wordt vernietigd door Centipede en Sangan gaat naar defence.

Yvar set een s/t end end.

Allure of Darkness wordt hierna gespeeld door Floris en hij banished nog een Centipede. Het effect van Centipede laat Inzektor Hornet equippen waarop Yvar Forbidden Lance op Centipede activeert in de veronderstelling dat Zektcaliber verdwijnt, maar dit is helaas niet zo en Yvar realiseert zich dit dan ook meteen. Hornet’s effect laat Floris de set Mirror Force van Yvar vernietigen en Floris pakt Inzektor Dragonfly naar zijn hand. Hierna scoopt Yvar en gaan we naar game 2!

Floris wint game 1!

Game 2

Yvar set een monster en 4 s/t’s om te beginnen.

Floris set 2 s/t’s en een monster. In de endphase MST van Yvar op de set book of moon van Floris.

Yvar flip summoned Kabauzauls, valt de set Sangan aan van Floris en hiermee pakt Floris Inzektor Hornet naar zijn hand. Yvar set 1 s/t en end.

Floris activeert Trap Stun in de standby phase, waarop Yvar Solemn Judgment moet doen! Floris normal summoned TGU en Yvar activeert Solemn Warning. Floris end.

Yvar normal summoned TGU en special summoned Sangan in attack en valt met alledrie de monsters aan. In main phase 2 worden Sangan en TGU overlayed voor Wind-Up Zenmaines.

Floris normal summoned Inzektor Dragonfly en equipped deze met Inzektor Hornet. Hierna flipt

Yvar Macro Cosmos faceup. Floris speelt Messenger of Peace en end.

Yvar speelt in zijn beurt MST op de Messenger of Peace van Floris en valt met Kabazauls Dragonfly aan en valt met Zenmaines direct aan.

Floris set een monster en 2 s/t’s en end.

Yvar speelt Heavy Storm! Hierna valt hij met Kabazauls de set Snowman Eater van Floris aan en Floris vernietigt Kabazauls. Hierna set Yvar 1 s/t.

Floris raapt en end.

Yvar set 2 s/t’s en end.

Floris set 1 s/t en end.

Yvar flipped zijn Dark Hole, end en vernietigt de set Torrential Tribute van Floris in de end phase met Zenmaines zonder aan te vallen met Zenmaines.

Floris raapt en end.

Yvar summoned Rescue Rabbit, maar Floris discard Effect Veiler voor Rabbit. Yvar valt aan met Rescue Rabbit en Zenmaines en set 1 s/t.

Floris summoned Inzektor Centipede en Yvar speelt Torrential Tribut! Floris end en in de end phase vernietigt Yvar 1 van zijn set kaarten, maar dat maakt niet uit! In de volgende beurt valt Yvar met Zenmaines aan voor game 2! We hebben een game 3 J

Yvar wint game 2!

Game 3

Floris begint met TGU en special summoned Sangan hiermee in defence. Hij set 1 s/t en end.

Yvar speelt Mystical Space Typhoon op de set Solemn Judgment en summoned en valt aan met Sabersaurus op de TGU. Hij set 1 s/t en end.

Floris activeert Dark Hole om zijn Sangan samen met Sabersaurus te vernietigen en pakt Inzektor Hornet naar zijn hand. Hij summoned Inzektor Centipede, gebruikt effect, maar Yvar chaint Fiendish Chain! Floris speelt Messenger of Peace en end.

Yvar set een monster en een s/t en end.

Floris summoned nog een Centipede waarop Yvar Torrential Tribute speelt! Floris end.

Yvar set 2 s/t’s en end.

Floris set een s/t en een monster en end.

Yvar set een s/t en end.

Floris summoned TGU die gesolemn warninged wordt.

Yvar summoned zijn eigen TGU waarop nu door Floris gereageerd wordt met Solemn Warning.

Floris set een s/t en end.

Yvar past.

Floris set een s/t en summoned Inzektor Hornet, Torrential Tribute wordt geactiveerd door Yvar en hierop wordt Macro Cosmos gechaint, waarop Mystical Space Typhoon wordt gechaint door Floris! Floris verliest zijn monsters.

Yvar set een monster en een s/t.

Floris set een s/t en end.

Yvar flip summoned Kabazauls, normal summoned Sabersaurus en Floris speelt nu Torrential Tribute!

Floris set een monster.

Yvar summoned Rescue Rabbit en gebruikt het effect! Niet realiserend dat ie geen targets meer heeft! Rescue Rabbit blijft gebanished.

Floris laat zijn Messenger of Peace destroyed worden door geen levenspunten meer te betalen, flipped zijn Ryko, Lightsworn Hunter en Fiendish Chain wordt gechained door Yvar. Hij summoned Dragonfly, equipped met Hornet destroyed zijn eigen Ryko, Lightsworn Hunter samen met Fiendish Chain en haalt Centipede op zijn veld vanuit zijn deck. Zektcaliber komt hierna op Dragonfly en Floris gebruikt het effect van Hornet, equipped door Centipede op de Zektcaliber en Floris eindigt na deze loop en combo’s met een vol veld waar de Gorz, the Emissary of Darkness van Yvar niet tegenop kan en Floris wint!

Floris wint game 3 en speelt de finale!